163.ОУ " Черноризец Храбър "

Занимания по интереси в I.a клас

Когато въображението на учителя се срещне с желанието на ученика за творчество, се появяват добрите резултати. Споделяме снимки от работилницата в I.a клас по проект „Ние пазим Земята“ на програма „Еразъм+“, в часовете  Занимания по интереси, при г-жа Славена Бломарт.  

Повече »

Купа за 163.ОУ от Софийския математически турнир

На 21.Софийски математически турнир,учениците от нашето училище са отличени с купа за резултатите от състезанието. С радост споделяме имената на  момчетата и момичетата със заслуги за купата.Благодарим на учителите и родителите на децата. Бъдете здрави и нека математиката ви носи много удоволствие!    трите имена училище клас отличие 1 Лъчезар Стоилов Соколов 163 ОУ „Черноризец […]

Повече »

Медали за математиците от състезанието „Математика без граници“

Днес, в голямото междучасие, учениците от I.  до VII. класове, получиха   медалите и грамотите от  есенния кръг на „Математика без граници“. С радост и гордост споделяме снимки от награждаването. С благодарност към г-жа Недялка Алексиева, организатор на проявата в 163.ОУ  и  към учителите и родителите на наградените ученици.

Повече »

Посещение в Националния природонаучен музей

На 26 ноември 2019г. , ученици от VI.а клас на 163. ОУ, под ръководството на г-жа Рени Радева, посетиха Националния природонаучен музей към БАН. Учениците проявиха интерес най-вече към експонатите в зала 1 Минералогия, зала 8 Птици, зали 10-13 Бозайници. Децата вписаха впечатленията си в предвидената за това музейна книга.  

Повече »

Ден на православната християнска младеж и семейство

Днес, 21.11.2019г., в актовата зала на 163.ОУ, отбелязахме празника на православната християнска младеж и семейство.  Ученици от 4. , 5 и 6. клас, със съдействието на Ученическия съвет на училището, под ръководството на г-н Марио Вълчев, педагогически съветник,  поднесоха поетичен рецитал.   Чрез думите на поетите, учениците  рецитираха  за всички нас стихове за важните ценности на […]

Повече »

Ученически игри-състезание по шахмат

На 15. 11.2019г., се проведе общинския кръг от Ученическите игри по шахмат.  За втория  кръг се класира отборът на нашето училище в състав: 1.Кристиян Русев -5а  клас 2.Александър Ценков- 4а клас 3.Надежда Захова-4а клас 4.Виктор Христев -2а клас Ръководител на отбора г-жа Красимира Герова- ст.учител по ФВС. Нека отборът успее и на зоналния кръг !

Повече »
Горе