163.ОУ " Черноризец Храбър "

„По-бързо, по-високо, по-силно! Спортен празник в училище“

Днес, 17.09.2020г., проведохме планирания спортен празник по проект финансиран от Програмата за развитие на ФВС на Столична община. При спазване на противоепидемичните мерки за дистанция, в големия училищен двор и спортната база в училището , проведохме планираните спортни събития, посветени на 30 годишнината от създаването на 163.ОУ, 170 годишнината от рождението на Патриарха на българската литература – Иван Вазов и празникът  на нашия град-София.

В спортните игри и състезания се включиха всички ученици и любителите на спорта – учители и родители.

Голямо Благодаря за усилията на Ирина Савова – ст.учител по ФВС,  Димитър Божков – учител по ФВС, Петър Караджов – учител по ФВС, Катя Алексиева – начален учител, ръководител на клуб по народни танци, Атанас Кучков и Димитър Казначеев, треньори по баскетбол, Ани Манева – треньор по шахмат, Татяна Микова – треньор по лека атлетика, Константин Миладинов – Ким Рейки – треньор по народна топка,  Александър Петров – треньор по футбол от клуб „Атлетико-Артен“, Зоя Георгиева – треньор по йога.

 

Специални поздравления за Савина Бакалчева – треньор по аеробика, която успя да раздвижи мускулите по телата и да сложи усмивки по лицата на всички присъстващи на празника.

От  г-н Ивайло Цеков , кмет на район „Искър“ и отдел „Образование, култура и социални дейности“, училището ни получи спортни уреди – топки, обръчи и федербали за игра на открито. Благодарим за подаръците, приемаме ги с радост!

Събитието бе документирано от Ива Асова, учител по история и цивилизация.

 

 

 

 

Горе