163.ОУ " Черноризец Храбър "

„По-бързо, по-високо, по-силно.“

Уважаеми родители,

Скъпи ученици,

По случай Денят на София, 17.09.2020г. и във връзка с 170 години от рождението на Патриарха на българската литература -Иван Вазов, и отбелязване на 30 години от създаването на 163.ОУ „Черноризец Храбър“, ние  спечелихме  проект на име „По-бързо,по-високо, по-силно.“  Той е финансиран от Столична община по Програмата за развитие на физическото възпитание и спорта. Дейностите ,които са включени в него са:

  1. Организиране на спортен празник на 17.09.2020г. за всички ученици на открито, в двора, за времето от 9.00ч. до 12.30ч.
  2. Провеждане на извънкласни занимания по волейбол и тенис на маса
  3. Конкурси   – А.Литературен конкурс  за ученици както следва:   за 3-4 клас, съчинени е на тема  „Българин да се наричам- първа радост е за мене!“.
    За  5. – 7. клас- есе на тема  „ Аз пях за България, защото я обичах !“    Б. Конкурс за пейзаж за начален и прогимназиален курс на тема „Отечество любезно как хубаво си ти !“
  4. Краен срок за предаване на съчиненията , есетата и рисунките на  кл.ръководители за начален етап и на учителите по литература и изобразително изкуство  за прогимназиален,   е 23.10.2020г.  
  5. Награждаването на отличените творби ще се извърши на тържество по повод Денят на народните будители .

Очакваме вашите творби!

 

Горе