163.ОУ " Черноризец Храбър "

Европейски ден на спорта

     На 27.09.2019г. , проведохме Европейски ден на спорта в училище. При хубаво време и добра предварителна организация всички ученици и учители  се включиха в  спортните игри и занимания. Турнирите по футбол, тенис на маса, баскетбол, шахмат и ритмичните народни танци, заедно със спортните игри, направиха деня изпълнен с усмивки и настроение.

С  благодарност към Мария Чортова- ЗД и всички учители за съдействието при провеждане на празника. За планирането и реализирането на спортните прояви благодаря на Красимира Герова, Ирина Савова и Димитър Божков- учители по ФВС в 163.ОУ, на Анна Манева- треньор по шахмат, Атанас Кучков и Димитър Казначеев-трньори по баскетбол,  Пламен Петров от „Атлетико Артен“ и Петър Николов- съдия към БФС, Татяна Микова -треньор по лека атлетика. Игривите български хора бяха водени от нашите приятели от „Гайтани“ -бате Асен и бате Влади.

За снимките от празника с благодарност към Ива Асова.

На 27.09. 2019г.,  г-жа Мария Георгиева, майка на ученик от 1а, ни осигури 10 дръвчета.  Първокласниците  с помоща на Катя Алексиева-кл.ръководител на 1а клас, Методи Стоянов, Славена Бломарт, Диана Петрова, Анета Желязкова, чичо Вальо и леля Мони засадиха в училищния двор.

„Ние пазим Земята“, чрез отглеждане на дръвчета като  възпитаваме с любов децата.

Катя Дойнова

Директор на 163.ОУ

Споделени мигове.

 

 

 

Горе